Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun.

Tarih 16 Mayıs 2018 Editör Yenikent Belediyesi

Belediye Başkanı Mehmet AKDERE; “Huzur, dayanışma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı af, mağfiret ve bereket mevsimi Ramazan ayına kavuşmuş olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu nedenle tüm hemşerilerimizin ve İslam Âlemi’nin Mübarek Ramazan Ayı’nı kutluyorum” dedi.

Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan-ı Şerif, dini açıdan taşıdığı anlamın yanı sıra sosyal olarak da tam bir dayanışma dönemidir. Ramazan ayında ‘evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtulma’ müjdesi verilmiş, yüce kitabımız Kuran-ı Kerim indirilmeye başlanmış ve yine bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin bu ayda bulunması ile bu ayın önemini daha iyi idrak etmemiz sağlanmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Yenikent'li hemşehrilerim olmak üzere ülkemiz ve bütün İslam aleminin Ramazan-ı Şerifi’ni kutlar, bu mübarek ayın tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim.”

Mehmet AKDERE

Yenikent'ten Yonca İhracaatı Başladı

Yenikent'ten Yonca İhracaatı Başladı Aksaray’ın yoncasıyla marka haline gelen Yenikent bölgemizden Dubai ve Katar'a yonca sevkiyatı başladı.

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com