Beldemizden Hamdi ÇİNİ Vefat Etmiştir.

Tarih 22 Ocak 2018 Editör Yenikent Belediyesi

Merhum Hamdi ÇİNİ'ye Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

Beldemiz Halkından Mustafa oğlu Hamdi ÇİNİ 21/01/2018 tarihinde vefat etmiş olup, tüm halkımıza elemle duyurulur.

Merhum Hamdi ÇİNİ'ye Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Yenikent Belediyesi

Vefat Haberleri

Beldemizden Mavuş MAHMUTOĞLU Vefat Etmiştir.

Beldemizden Mavuş MAHMUTOĞLU Vefat Etmiştir. Merhume Mavuş MAHMUTOĞLU'na Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Beldemizden Sinan GENE Vefat Etmiştir.

Beldemizden Sinan GENE Vefat Etmiştir. Merhum Sinan GENE'ye Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com