Festivalde Güzellik Yarışması Yapıldı.

Tarih 24 Ağustos 2017 Editör Yenikent Belediyesi

Festivalin Güzelleri Görücüye Çıktı.
Aksaray Hayvancılık, Süt ve Et Teknolojileri, Çiftlik Ekipmanları ve Canlı Hayvan Irkları Fuarı ve Yonca Festivali Aksaray Tarım Ticaret Merkezi'nde başladı.

Aksaray Hayvancılık, Süt ve Et Teknolojileri, Çiftlik Ekipmanları ve Canlı Hayvan Irkları Fuarı ve Yonca Festivali Aksaray Tarım Platformu önderliği ve Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile Aksaray Ticaret Borsası, Tarım Ticaret Merkezi'nde muhteşem bir etkinlikle start aldı.

Festivalin ilk gün açılış programında Tarım Platformu üyeleri; Aksaray İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Bestami Zabun, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı ve Aksaray Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Hamit Özkök, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Aksaray Damızlık Süt Sığırı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Aksaray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Esat Zengin, Aksaray Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Serkan Koray Zeybek, Aksaray Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Yıldız, Aksaray Tar-Koop Başkanı Cuma Kürkçü, Aksaray Hay-Koop Başkanı Mehmet Noyan tam kadro olarak hazır bulundu.

Festivalin ilk günü kıran kırana geçen yarışmalara da sahne oldu. En Güzel Holstein İnek ve Buzağı, En Güzel Simental İnek ve Buzağı yarışmalarında ödüller sahiplerini buldu.

KAYNAK: Aksaray Ticaret Borsası

Yenikent'ten Yonca İhracaatı Başladı

Yenikent'ten Yonca İhracaatı Başladı Aksaray’ın yoncasıyla marka haline gelen Yenikent bölgemizden Dubai ve Katar'a yonca sevkiyatı başladı.

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com