Beldemizden Hasan Hüseyin BAŞER Vefat Etmiştir.

Tarih 08 Mayıs 2017 Editör Yenikent Belediyesi

Merhum Hasan Hüseyin BAŞER'e Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Beldemiz Halkından Hacı Hasan oğlu Hasan Hüseyin BAŞER 08/05/2017 tarihinde vefat etmiş olup, tüm halkımıza elemle duyurulur.

Yenikent Belediyesi

Vefat Haberleri

Beldemizden İsa DİNÇ Vefat Etmiştir.

Beldemizden İsa DİNÇ Vefat Etmiştir. Merhum İsa DİNÇ'e Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Beldemizden Döndü KAYA Vefat Etmiştir.

Beldemizden Döndü KAYA Vefat Etmiştir. Merhume Döndü KAYA'ya Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2017       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com