Başkan Mehmet AKDERE'nin 23 Nisan Mesajı

Tarih 22 Nisan 2017 Editör Yenikent Belediyesi

Belediye Başkanı Mehmet AKDERE, mesajında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 97. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve Ulu Önder Atatürk’ün, Türk ve Dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşarken, Milletimizin en değerli varlığı, aydınlık yarınlarımız tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk olmak üzere Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canını vermiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

Mehmet AKDERE

Milli Bayram Kutlama

Cumhuriyetimizin 94.Yılı Kutlu Olsun

Cumhuriyetimizin 94.Yılı Kutlu Olsun Yenikent Belediye Başkanı Mehmet AKDERE, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, Cumhuriyet’in...

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun Belediye Başkanı Mehmet AKDERE 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2017       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com