Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun

Tarih 23 Kasım 2016 Editör Yenikent Belediyesi

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun. Kasabamızda görev yapan tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyorum.

“Öğretmenler, insan hayatında iz bırakan, toplum üzerinde etkili olan kıymetli insanlardır. Hepimizin hayatında bizlere yol gösteren, doğruyu öğreten ve büyük bir azimle ülkenin geleceğinin emin ellerde yükselmesi için gayret gösteren öğretmenlerin izi vardır.

Gençliğin sadece öğrendiği konularla ilgili değil, aynı zamanda milli-manevi değerler ve tarih bilinciyle yetiştirilmesi konusunda en önemli görevi icra eden öğretmenler, toplumun önderi ve gelecek nesillerin şekillendiricisidir.

En şerefli mesleğin sahibi olan öğretmenlerimiz, kaliteli, karakterli, kâmil insanların yetişmesine de vesile olmakta, gençlere ışık tutmaktadır.

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, başta kasabamız da görev yapan tüm öğretmenlerimizin ve ülkemizde bu kutsal görevi yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.

Mehmet AKDERE

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com