Yoncaların 2.Biçimi başladı.(2011)

Tarih 05 Temmuz 2011 Editör Yenikent Belediyesi
Okunma Sayısı : 2090

Yenikent Kasabasında bugünlerde çiftçilerimizde bir hareketlenme başladı. Geçen bol yağışlı günlerin ardından çiftçilerimiz, bir yandan tahıl bitkilerinin hasatını yapan çiftçilerimiz, bir yandan da yetişen yoncalarının 2.biçme işleri için çalışmalarını başlattılar.

Kasabamız tüm Türkiye geneline yonca satıyor. Çalışkanlıklarıyla bilinen Yenikent kasabası halkı sezon dönemi çevre il ve ilçelere günlük 50 kamyona yakın yonca sevkiyatı yapıyor.

Bu haber 2090 defa okunmuştur.

Yonca Haberleri

Yoncaların 3.Biçimi yapılıyor.

Yoncaların 3.Biçimi yapılıyor. Yenikent Kasabasında Tahıl ürünlerinin hasatının tamamlanmasının ardından Yoncaların 3.Biçim hasatı yapılıyor.

2017 yılı Yonca Sezonu Başladı

2017 yılı Yonca Sezonu Başladı Baharın gelmesiyle birlikte YONCA sezonu açıldı ve ilk biçimler yapılmaya başlandı. Çiftçilerimize bereketli bir yı...

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2017       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com