Yoncaların 2.Biçimi Başladı

Tarih 26 Haziran 2016 Editör Yenikent Belediyesi

Yaz aylarının ortalarına geldiğimiz bu günlerde Yenikent çiftçisininde işlerinin yoğunlaştığı görülüyor. Bir yandan pancar, mısır ve tahıl bitkilerinin sulama işlerini yapan çiftçilerimiz, bir yandan da yetişen yoncalarının biçme işleri için çalışmalarını başlattılar.

Yonca Haberleri

2019 yılı Yonca Sezonu Başladı

2019 yılı Yonca Sezonu Başladı Baharın gelmesiyle birlikte YONCA sezonu açıldı ve ilk biçimler yapılmaya başlandı. Çiftçilerimize bereketli bir yı...

Yoncaların 3.Biçimi yapılıyor.

Yoncaların 3.Biçimi yapılıyor. Yenikent Kasabasında Tahıl ürünlerinin hasatının tamamlanmasının ardından Yoncaların 3.Biçim hasatı yapılıyor.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com