İmam Hatip Ortaokulu Tamamlanıyor

Tarih 01 Haziran 2016 Editör Yenikent Belediyesi

Yenikent Beldemize yapımı devam eden 3 katlı 8 derslikli İmam Hatip Ortaokulu inşaatında sona gelindi. Başkan Mehmet AKDERE çalışmaları yerinde kontrol etti.

Başkan Mehmet AKDERE Beldemize yapılan ve Haziran ayı içerisinde teslim edilecek olan 3 katlı 8 derslikli İmam Hatip Ortaokulu inşaatını kontrol etti. Okul inşaatını yapan İlksen Yapı Malzemeleri İnşaat firma sahibi Hakan EMZİKLİ ile görüşen başkan, okul inşaatı hakkında bilgiler aldı.

Okul inşaatını gezen Başkan Mehmet AKDERE ise gerçekten bir şaheser ortaya çıkmış elinize sağlık dedi ve başta Milli Eğitim Müdürü sayın Hacı Ömer KARTAL olmak üzere Şube Müdürü Kenan YEĞEN ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Bu okulda öğrenim görecek öğrencilerin ise vatanına milletine hayırlı nesiller olmasını temenni etti.

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com