Başkana Teşekkür Ziyareti

Tarih 01 Haziran 2016 Editör Yenikent Belediyesi

Yenikent İlkokulu Müdürü Hatice ALTUĞ ve Öğretmenler Başkanımız Mehmet AKDERE'yi makamında ziyaret ettiler. Okul Müdürü Hatice ALTUĞ Başkan Mehmet AKDERE'nin Yenikent İlkokuluna vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Mehmet AKDERE'de "Beldemizde bulunan tüm okullara ve geleceğimiz olan çocuklara imkanlar ölçüsünde sürekli destek olduklarını ve olmayada devam edeceklerini belirtti. Ayrıca beldemizde görev yapan idareci ve öğretmenlerede yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. "

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com