Başkan Mehmet AKDERE'nin 19 Mayıs Mesajı

Tarih 19 Mayıs 2016 Editör Yenikent Belediyesi

Yenikent Belediye Başkanı Mehmet AKDERE, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak ülkenin geleceği olan gençlerin bayramını tebrik etti.

19 Mayıs 1919 tarihi, milletine güvenen ve inanan bir kahramanın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş savaşını başlatmak üzere Samsun’dan başlayarak Anadolu’ya ayak bastığı ve millet olarak varlığımızı güçlendiren, umutları canlandıran, kaderimizi değiştiren, yolumuzu aydınlatan tarihi bir gündür. Bu tarihin gençlere armağan edilmesi Türk gençliğine olan güveni ve inancı göstermektedir.

Siz değerli gençler; üzerinize düşen en büyük vazife bu kutsal vatanı muhafaza etmek, daha ileriye götürmek, vatanımızı tüm zenginlikleri ile milli ve manevi değerlerini koruyarak gelecek nesillere teslim etmektir.

Sizler bu sorumluluğu yerine getirmek için okuyan, anlayan neticede ulaşılan bilgiyle sorgulayan, fikreden, doğruyu yapan ve iyi insan olma yolunda sağlam adımlar atan kişiler olmalısınız.
Bu duygu ve düşüncelerle Yenikent halkımızın ve Milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, geleceğimizin teminatı siz değerli gençlerimize güveniyor ve hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Mehmet AKDERE

Milli Bayram Kutlama

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun Belediye Başkanı Mehmet AKDERE 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Mehmet AKDERE'nin 19 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet AKDERE'nin 19 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanı Mehmet AKDERE, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj ya...

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2017       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com