Beldemizden Döndü KAYA Vefat Etmiştir.

Tarih 14 Mayıs 2015 Editör Yenikent Belediyesi

Merhume Döndü KAYA'ya Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Beldemiz Halkından olup, Büyük Kergide oturan Şaban kızı, hancı Arif eşi Döndü KAYA 13/05/2015 tarihinde vefat etmiş olup, tüm halkımıza elemle duyurulur.
Cenazesi Somuncubaba Küliyesinde öğle namazına mütekiben kaldırılacaktır.

Yenikent Belediyesi

Vefat Haberleri

Beldemizden Sinan GENE Vefat Etmiştir.

Beldemizden Sinan GENE Vefat Etmiştir. Merhum Sinan GENE'ye Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Beldemizden Hamdi ÇİNİ Vefat Etmiştir.

Beldemizden Hamdi ÇİNİ Vefat Etmiştir. Merhum Hamdi ÇİNİ'ye Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2018       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com