Beldemizden Döndü KAYA Vefat Etmiştir.

Tarih 14 Mayıs 2015 Editör Yenikent Belediyesi

Merhume Döndü KAYA'ya Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Beldemiz Halkından olup, Büyük Kergide oturan Şaban kızı, hancı Arif eşi Döndü KAYA 13/05/2015 tarihinde vefat etmiş olup, tüm halkımıza elemle duyurulur.
Cenazesi Somuncubaba Küliyesinde öğle namazına mütekiben kaldırılacaktır.

Yenikent Belediyesi

Vefat Haberleri

Beldemizden Hasan Hüseyin BAŞER Vefat Etmiştir.

Beldemizden Hasan Hüseyin BAŞER Vefat Etmiştir. Merhum Hasan Hüseyin BAŞER'e Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Beldemizden İsa DİNÇ Vefat Etmiştir.

Beldemizden İsa DİNÇ Vefat Etmiştir. Merhum İsa DİNÇ'e Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2017       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com