Akhan İlkokulu'ndan Başkana Teşekkür Plaketi

Tarih 15 Ocak 2015 Editör Yenikent Belediyesi

Yenikent Akhan İlkokulu Müdürü Soner ŞENBAY tarafından Belediye Başkanımız Mehmet AKDERE'ye teşekkür plaketi verildi.

Okul Müdürü Soner ŞENBAY ve Sınıf Öğretmeni Gülay SARAÇ Başkanımızı makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet ettikten sonra Başkanımıza Akhan İlkokuluna vermiş olduğu destekte dolayı teşekkür ederek, Teşekkür Plaketi takdim ettiler.

Belediye Başkanı Mehmet AKDERE'de okullara imkanlar dahilinde desteklerini vereceklerini açıkladı.

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com