Yenikent'e Yılın ilk Karı Yağdı

Tarih 06 Ocak 2015 Editör Yenikent Belediyesi

Yenikent'e mevsimin ilk karı yağdı.
Yenikent'te hava sıcaklığının hissedilir derece düşmesinin ardından bu gece mevsimin ilk karı yağdı.

Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava, Yenikent’te de kendini hissettirmeye başladı. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, Yenikent'i beyaza bürüdü.

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2020       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com