Beldemizden Hasan Hüseyin HANÇERLİ  Vefat Etmiştir.

Beldemizden Hasan Hüseyin HANÇERLİ Vefat Etmiştir.

Tarih 19 Haziran 2014 Editör Yenikent Belediyesi

Merhum Hasan Hüseyin HANÇERLİ'ye Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Beldemiz Halkından Hasan oğlu Hasan Hüseyin HANÇERLİ 18/06/2014 tarihinde vefat etmiş olup, tüm halkımıza elemle duyurulur.

Yenikent Belediyesi

Vefat Haberleri

Beldemizden Hasan Hüseyin BAŞER Vefat Etmiştir.

Beldemizden Hasan Hüseyin BAŞER Vefat Etmiştir. Merhum Hasan Hüseyin BAŞER'e Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Beldemizden İsa DİNÇ Vefat Etmiştir.

Beldemizden İsa DİNÇ Vefat Etmiştir. Merhum İsa DİNÇ'e Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2017       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com