TEŞEKKÜRLER YENİKENT

Tarih 31 Mart 2014 Editör Yenikent Belediyesi

Yenikent Kasabasında 30 Mart 2014 seçimlerinden zaferle ayrılan AK Parti adayı Mehmet AKDERE kasaba halkına teşekkür etti.

Değerli Yenikent'li Hemşerilerim;

30 Mart yerel seçimlerinde büyük bir teveccüh göstererek, bizi bu onurlu makama layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ediyorum.

Bilmelisiniz ki; hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır.

Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün sorumluluğunun bilinciyle, vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine uygun olarak hazırladığımız projelerimizle, Sizlerden aldığımız destekle,   “işimiz  HİZMET OLACAKTIR“.

Makam sevdalısı olarak değil, hizmet sevdalısı olarak, milletin hizmetkârı olarak, iyi ve kötü günde Belde halkının yanında olmaya gayret edeceğiz.

Beldemizde herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle Beldemizi hak ettiği güzelliklerle buluşturacağız.

Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin Beldenin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek kentler arasında kendine sağlam bir yer edinecek modern bir Yenikent oluşturmak en büyük hedefimizdir.

Beldemizi, Sizlere yakışır biçimde geliştirmek, çocuğundan gencine, gencinden yaşlısına herkesin yüzünün güldüğü bir Belde oluşturmak, vatandaşın isteklerine cevap verebilmek,  problemlerine çözüm ortağı olabilmek için çalışacağız.

El birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle  Eğitim, bilişim-teknoloji alanında, Tarım ve Hayvancılık alanında, Sosyo-ekonomik ve kültürel alanda layık olduğu düzeye taşımak, Kültür ve sanatın tüm güzellikleriyle buluşturmak, park ve yeşil alanlarıyla daha yaşanılabilir bir hale getirmek, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde vatandaşlarımızın her daim yanında olmak için mücadele edeceğiz.

Büyük düşündünüz ve bizi bağrınıza bastınız. Beklentilerinizin farkında olarak, hepinize teşekkür eder, tüm belde halkını selam, sevgi muhabbetlerimi sunuyorum.
Mehmet AKDERE
Yenikent Belediye Başkanı

Seçim Sonuçları

Yenikent'te 2017 Referandum Sonuçları

Yenikent'te 2017 Referandum Sonuçları Daha güçlü bir Türkiye için yapılan 16 Nisan 2017 Referandumunda Yenikent'te %90 katılım sağlandı.

Yenikent'te Seçim Sonuçları-1 Kasım 2015

Yenikent'te Seçim Sonuçları-1 Kasım 2015 26. Dönem Milletvekili seçimleri 1 Kasım 2015 tarihinde tüm yurt genelinde olduğu gibi Yenikent'te de seçmenler...

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2017       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com