Beldemizden Çapan ÖZDİL Vefat Etmiştir.

Tarih 23 Aralık 2013 Editör Yenikent Belediyesi

Merhum Çapan ÖZDİL 'e Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Beldemiz Halkından Ömer oğlu Çapan ÖZDİL 23/12/2013 tarihinde vefat etmiş olup, tüm halkımıza elemle duyurulur.

Merhum Çapan öZDİL'e Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Yenikent Belediyesi

Vefat Haberleri

Beldemizden Hamdi ÇİNİ Vefat Etmiştir.

Beldemizden Hamdi ÇİNİ Vefat Etmiştir. Merhum Hamdi ÇİNİ'ye Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

Beldemizden Hasan Hüseyin BAŞER Vefat Etmiştir.

Beldemizden Hasan Hüseyin BAŞER Vefat Etmiştir. Merhum Hasan Hüseyin BAŞER'e Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2018       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com