Okurlar ALPET Petrol Açıldı.

Tarih 23 Eylül 2010 Editör Yenikent Belediyesi

Aksaray- Konya Karayolu 22.Km Akhan mevkiinde Okurlar Akaryakıt İstasyonu OKURLAR ALPET PETROL olarak 2.tesisi dualarla açıldı.

Aksaray- Konya Karayolu Akhan mevkiinde 2.Tesisleri Okurlar Alper Petrol istasyonu dualarla açıldı.
            Açılışa Ak Parti Milletvekili Ali Rıza ALABOYUN,  Garnizon Komutanı Albay  Erdal EREN, Emniyet Müdürü Dr.Halis BÖĞÜRÜCÜ, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kaşif KILIÇ, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Başkanları  ve Banka Müdürleri ile kalabalık davetliler katıldılar.

Kurban kesimi ve Kuran-ı Kerim okunmasından sonra açılış kurdelesini Ak Parti Aksaray Milletvekili Ali Rıza ALABOYUN, Garnizon Komutanı Albay Erdal EREN ve Alpet Bölge Müdürü Murat ALKAN tarafından kesildi.

Ali OKUR ve Hasan OKUR’un sahibi olduğu Petrol istasyonlarının özellikle kırsal alanda hizmet veren çiftçiler, çevre köy ve kasabalar ile yol boyundaki araçlar için hizmet vermeye devam ettiklerini belirtirken; Okur Kardeşler, açılışa katılan davetlilere teşekkür ettiler.

Reklamlar

• Bu kategoriye henüz haber eklenmedi.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com