Beldemizden Halil ÖZÇELİK Vefat Etmiştir.

Tarih 14 Eylül 2013 Editör Yenikent Belediyesi

Merhum Halil ÖZÇELİK'e Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Beldemiz Halkından Mahmut oğlu Halil ÖZÇELİK 14/09/2013 tarihinde vefat etmiş olup, tüm halkımıza elemle duyurulur.

Yenikent Belediyesi

Vefat Haberleri

Beldemizden Hasan Hüseyin BAŞER Vefat Etmiştir.

Beldemizden Hasan Hüseyin BAŞER Vefat Etmiştir. Merhum Hasan Hüseyin BAŞER'e Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Beldemizden İsa DİNÇ Vefat Etmiştir.

Beldemizden İsa DİNÇ Vefat Etmiştir. Merhum İsa DİNÇ'e Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2017       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com