Ayçiçeği ve Tohumluk Yonca Hasadı Yapılıyor.

Tarih 30 Ağustos 2013 Editör Yenikent Belediyesi
Okunma Sayısı : 1999

Yenikent'te Tohumluk Yonca ve Ayçiçeği Hasadı yapılıyor.

Çalışkanlığı ile bilinen ve dünyaya yonca ile adını duyuran Yenikent'li çiftçilerimiz bu günlerde Tohumluk Yonca ve Ayçiçeği hasadını yapmaya başladılar.

Ayçiçeği bitkisi, kuraklıya dayanıklı, az su ile yetişen ve son yıllarda satışı kolay olan bir ürün olması nedeniyle çiftçilerimiz tarafından üretimi yapılıyor.

Az su gereksinimi olan bir bitki olan, Ayçiçeği bitkisi çiftçilerimiz tarafından sevilen bir bitki olan ayçiçeği hasadından çiftçilerimiz memnun.

Yenikent'li çiftçilerimize işlerinde kolaylıklar ve bereketli kazançlar dileriz.

Bu haber 1999 defa okunmuştur.

Çanakkale Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun

Çanakkale Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun Bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum. Ruhları şad, me...

İstiklal Marşının 98.Yılı Kutlu Olsun

İstiklal Marşının 98.Yılı Kutlu Olsun Belediye Başkanı Mehmet AKDERE; İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. Yılını kutladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com