Ayçiçeği ve Tohumluk Yonca Hasadı Yapılıyor.

Tarih 30 Ağustos 2013 Editör Yenikent Belediyesi

Yenikent'te Tohumluk Yonca ve Ayçiçeği Hasadı yapılıyor.

Çalışkanlığı ile bilinen ve dünyaya yonca ile adını duyuran Yenikent'li çiftçilerimiz bu günlerde Tohumluk Yonca ve Ayçiçeği hasadını yapmaya başladılar.

Ayçiçeği bitkisi, kuraklıya dayanıklı, az su ile yetişen ve son yıllarda satışı kolay olan bir ürün olması nedeniyle çiftçilerimiz tarafından üretimi yapılıyor.

Az su gereksinimi olan bir bitki olan, Ayçiçeği bitkisi çiftçilerimiz tarafından sevilen bir bitki olan ayçiçeği hasadından çiftçilerimiz memnun.

Yenikent'li çiftçilerimize işlerinde kolaylıklar ve bereketli kazançlar dileriz.

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2020       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com