Beldemizden Mustafa BAYRAKTAR Vefat Etmiştir.

Tarih 01 Ağustos 2013 Editör Yenikent Belediyesi

Merhum Mustafa BAYRAKTAR'a Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Beldemiz Halkından İsmail oğlu Mustafa BAYRAKTAR 01/08/2013 tarihinde vefat etmiş olup, tüm halkımıza elemle duyurulur.

Yenikent Belediyesi

Vefat Haberleri

Beldemizden Mavuş MAHMUTOĞLU Vefat Etmiştir.

Beldemizden Mavuş MAHMUTOĞLU Vefat Etmiştir. Merhume Mavuş MAHMUTOĞLU'na Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Beldemizden Sinan GENE Vefat Etmiştir.

Beldemizden Sinan GENE Vefat Etmiştir. Merhum Sinan GENE'ye Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2020       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com