Yonca Sezonu Açıldı.

Tarih 12 Mayıs 2010 Editör Yenikent Belediyesi

Yenikent Kasabasında bugünlerde çiftçilerimizde bir hareketlenme başladı. Bir yandan pancar ekimi ile tahıl bitkilerinin sulama işlerini yapan çiftçilerimiz, bir yandan da yetişen yoncalarının biçme işleri için çalışmalarını başlattılar.

Kasabamızdan Yonca sevkiyatı başladı
Yoncaların biçilmesinin ardında, kurumaya başlamasıyla birlikte balyalama işlemi başlıyor.Son Teknoloji modern tarım teknikleri kullanılarak yapılan yonca üretimi, balyalamanın ardından çevre il, ilçe ve yut dışına kadar sevkiyatı sağlanabiliyor.

Yonca Haberleri

Yoncaların 3.Biçimi yapılıyor.

Yoncaların 3.Biçimi yapılıyor. Yenikent Kasabasında Tahıl ürünlerinin hasatının tamamlanmasının ardından Yoncaların 3.Biçim hasatı yapılıyor.

2017 yılı Yonca Sezonu Başladı

2017 yılı Yonca Sezonu Başladı Baharın gelmesiyle birlikte YONCA sezonu açıldı ve ilk biçimler yapılmaya başlandı. Çiftçilerimize bereketli bir yı...

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2017       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com