Başkan'ın 19 Mayıs Mesajı

Tarih 18 Mayıs 2013 Editör Yenikent Belediyesi

Yenikent Belediye Başkanı Mehmet Emin YUMUŞAK, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak ülkenin geleceği olan gençlerin bayramını tebrik etti.

“19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı millet olarak büyük bir coşku ve sevinçle kutluyoruz.

Milletimizin tarih sahnesinde bir kez daha şaha kalkışının başlangıcı olan 19 Mayıs 1919 tarihi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan başlattığı özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin başlangıcıdır.

Gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak gençlerimiz bilgi ve birikimleri ile ülkemizi daha da ileri taşıyacaklardır. Gençlerimizin bu emaneti en güzel şekilde kendilerinden sonraki kuşaklara aktaracağına güvenimiz sonsuzdur.

Bu güzel gün vesilesiyle, Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı kahramanlarını gönül borcu, saygı ve rahmetle anıyor, tüm Yenikent'li hemşerilerimin bu anlamlı bayramını kutluyorum."

Mehmet Emin YUMUŞAK

Milli Bayram Kutlama

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun Belediye Başkanı Mehmet AKDERE 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Mehmet AKDERE'nin 19 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet AKDERE'nin 19 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanı Mehmet AKDERE, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj ya...

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2017       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com