Belediyemizde Başkan Seçimi Yapıldı

Tarih 18 Şubat 2013 Editör Yenikent Belediyesi

Yenikent Belediye Başkanlığına Mehmet Emin YUMUŞAK seçildi.

Yenikent'in yeni Başkanı Mehmet Emin YUMUŞAK...

İki dönemdir belediye başkanlığı yapan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Başkanımız Mehmet Emin YENİSAN'ın vefatının ardından 18.02.2013 Pazartesi günü saat 10:00 da yapılan Belediye Meclisi toplantısında Başkanlık seçimi yapıldı.

Toplantıya iki başkan adayı ile giren belediye meclisi başkanlık seçimi sonucunda Mehmet Emin YUMUŞAK 5 oy, Mehmet AKDERE 4 oy almıştır.

Yapılan seçim sonucuna göre Mehmet Emin YUMUŞAK Yenikent belediye başkanı olmuştur.

Mehmet Emin YUMUŞAK beldemizin 10.belediye başkanı olmuştur.

Başkanımıza yeni görevinde başarılar diler beldemize de hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

Yenikent Belediyesi

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Mehmet Emin YUMUŞAK'ın 1 Mayıs Mesajı Yenikent Belediye Başkanımız Mehmet Emin YUMUŞAK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com