Beldemizden Recep TORAMAN Vefat Etmiştir.

Tarih 03 Aralık 2012 Editör Yenikent Belediyesi

Merhum Recep TORAMAN'a Allah'tan Rahmet kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Beldemiz Halkından Mükremin oğlu Recep TORAMAN 03/12/2012 tarihinde vefat etmiş olup, tüm halkımıza elemle duyurulur.

Merhum Recep TORAMAN'a Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Yenikent Belediyesi

Vefat Haberleri

Beldemizden Hasan Hüseyin BAŞER Vefat Etmiştir.

Beldemizden Hasan Hüseyin BAŞER Vefat Etmiştir. Merhum Hasan Hüseyin BAŞER'e Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Beldemizden İsa DİNÇ Vefat Etmiştir.

Beldemizden İsa DİNÇ Vefat Etmiştir. Merhum İsa DİNÇ'e Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2017       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com