Beldemizden Hüseyin BAYRAKDAR Vefat Etmiştir.

Tarih 14 Şubat 2013 Editör Yenikent Belediyesi

Merhum Hüseyin BAYRAKDAR'a Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Beldemiz Halkından Hacı Memiş  oğlu Hüseyin BAYRAKDAR 13/02/2013 tarihinde vefat etmiş olup, tüm halkımıza elemle duyurulur.

Yenikent Belediyesi

Vefat Haberleri

Beldemizden Sinan GENE Vefat Etmiştir.

Beldemizden Sinan GENE Vefat Etmiştir. Merhum Sinan GENE'ye Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Beldemizden Hamdi ÇİNİ Vefat Etmiştir.

Beldemizden Hamdi ÇİNİ Vefat Etmiştir. Merhum Hamdi ÇİNİ'ye Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2019       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com