Belediye Başkanımız Mehmet Emin YENİSAN Vefat Etmiştir.

Tarih 10 Şubat 2013 Editör Yenikent Belediyesi

Merhum Mehmet Emin YENİSAN'a Allah'tan Rahmet kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Belediye Başkanımız sayın Mehmet Emin YENİSAN  10/02/2013 tarihinde vefat etmiş olup, tüm halkımıza elemle duyurulur.

Merhum Mehmet Emin YENİSAN'a Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost, akraba ve Yenikent Kasabası halkına Başsağlığı dileriz.

Haber: Mustafa KALlN

Cenaze Töreni Videosu

Vefat Haberleri

Beldemizden Hasan Hüseyin BAŞER Vefat Etmiştir.

Beldemizden Hasan Hüseyin BAŞER Vefat Etmiştir. Merhum Hasan Hüseyin BAŞER'e Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Beldemizden İsa DİNÇ Vefat Etmiştir.

Beldemizden İsa DİNÇ Vefat Etmiştir. Merhum İsa DİNÇ'e Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2017       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com