Beldemizden Osman YANIK Vefat Etmiştir.

Tarih 08 Şubat 2013 Editör Yenikent Belediyesi

Merhum Osman YANIK'a Allah'tan Rahmet kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Beldemiz Halkından Osman YANIK 06/02/2013 tarihinde vefat etmiş olup, tüm halkımıza elemle duyurulur.

Merhum Osman YANIK'a Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Yenikent Belediyesi

Vefat Haberleri

Beldemizden Sinan GENE Vefat Etmiştir.

Beldemizden Sinan GENE Vefat Etmiştir. Merhum Sinan GENE'ye Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Beldemizden Hamdi ÇİNİ Vefat Etmiştir.

Beldemizden Hamdi ÇİNİ Vefat Etmiştir. Merhum Hamdi ÇİNİ'ye Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

YENİKENT BELEDİYESİ     Copyright © 2006-2018       Tel : 0 382 236 20 03  Faks: 0 382 236 23 74    Mail : yenikent_belediyesi@hotmail.com